flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за стрілянину по тварині

23 лютого 2018, 10:54

            Коростенським міськрайонним судом Житомирської області розглянуто матеріали, які надійшли з Коростенського ВП ГУ НП в Житомирській області про притягнення до адміністративної відповідальності  чоловіка, який, будучи власником пневматичної гвинтівки марки "Stoeger 2000" 12 кал., здійснив постріл по собаці в населеному пункті.

            Під час розгляду  вказаної справи судом було встановлено, що  22.12.2017 року, о 15:00 годині, дійсно мав факт стрілянини з пневматичної зброї по собаці, яка напала на малолітніх дочку порушника та її подругу.

             У судовому засіданні  він свою вину визнав, водночас  пояснивши, що змушений був в такий спосіб захистити дітей від нападу бездомної тварини, яка загрожувала здоров"ю його дитини та ще однієї дівчинки.

            Постановою Коростенського міськрайонного суду Житомирської області від 21.02.2018 року чоловіка  визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст.174  КУпАП та звільнено від адміністративної відповідальності за малозначністю, з оголошенням усного зауваження.

 

 

 

      Прес-секретар Коростенського міськрайонного суду Житомирської області