flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Справа щодо вбивства чоловіка надійшла на розгляд суду

30 жовтня 2023, 15:35

До Коростенського міськрайонного суду надійшов  обвинувальний  акт у кримінальному провадженні щодо громадянина, якого обвинувачено за ч. 2 ст. 121 КК України – умисне заподіяння тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

За матеріалами провадження мешканець міста Коростень, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, перебував на подвір'ї багатоквартирного будинку та під час спілкування з потерпілим, яке переросло у словесний конфлікт, завдавав останньому удар колюче-ріжучим предметом, після отримання якого чоловіка було госпіталізовано, однак він того ж дня помер у лікарні.

Частина 2 ст121 ККУ передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 10 років, якщо тяжкі тілесні ушкодження спричинили смерть потерпілого.

Підготовче судове засідання призначене на 09:00 11 грудня 2023 року. 

Важливо: відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, який вступив у законну  силу.

 

        Прессекретар Коростенського міськрайонного суду Житомирської області