flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Протест «Досить нас труїти!» отримав продовження у цивільній справі та розгляді у суді

29 березня 2021, 14:18

         Екологічно небезпечна діяльність підприємства, яка стала причиною порушення екологічного права на безпечне для життя і здоров’я мешканців Коростеня, змусила людей звертатися до суду за захистом здорового майбутнього для своїх дітей.   

         Так, в провадженні суду перебуває цивільна справа за позовом Красновської Тетяни Василівни, яка діє в інтересах неповнолітнього Красновського Н.А. до Приватного акціонерного товариства "Коростенський завод МДФ", Товариства з обмеженою відповідальністю "Українська холдингова лісопильна компанія" про припинення екологічно небезпечної діяльності підприємства на території м. Коростеня Житомирської області та стягнення моральної шкоди.

            Свій позов позивачка мотивує тим, що через порушення заводом норм екології та ігнорування прав на здорове довкілля мешканців міста, такі умови проживання стали причиною численних хвороб її неповнолітньої дитини.

            Наразі, справу призначено до розгляду на 14.04.2021 на 14:00.

            Зазначимо, що на розгляді Коростенського міськрайонного суду Житомирської області перебувають три аналогічні позови про припинення небезпечної діяльності ПАТ «Коростенський завод МДФ».

           

 

Прессекретар суду