flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чому навчатимуть суддів та працівників апарату в березні — НШСУ

01 березня 2023, 16:40

Національна школа суддів запропонує в цьому місяці більше півсотні навчальних заходів. Тож у суддів і працівників апарату судів є можливість підвищити свою кваліфікацію.


Відповідний календарний план затвердила в.о. ректора НШСУ Наталія Шуклінаповідомляє «Закон і Бізнес».

Так, сьогодні, 1 березня, стартував дистанційний курс для помічників суддів та секретарів судового засідання «Проблемні питання доказування у цивільному судочинстві». Він триватиме 20 днів.

На 6 березня запланований семінар «Особливості судового розгляду справ щодо викривачів корупції». Він призначений для суддів та помічників суддів місцевих загальних судів.

10 березня пройде всеукраїнський семінар «Особливості кримінального процесу в умовах воєнного стану». Послухати його запрошуються судді, помічники суддів місцевих загальних та апеляційних судів.

Судді місцевих господарських судів можуть підвищити свою кваліфікацію, прослухавши семінар «Актуальна судова практика щодо спорів про захист права власності у господарській діяльності», що запланований на 17 березня.

21 березня відбудеться тренінг «Роль працівників Служби судової охорони в роботі суду в надзвичайних ситуаціях». Він призначений для працівників територіальних управлінь ССО в областях.

Помічники суддів усіх інстанцій запрошуються 29 березня на семінар-практикум «Гарантії захисту трудових прав судова практика та новели законодавчого регулювання під час воєнного стану».

Також у календарному плані значаться 15 дистанційних курсі для суддів та 6 — для працівників апарату судів.