flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дію адаптивного карантину продовжено до 31 серпня

23 липня 2020, 09:43

В Україні продовжено дію адаптивного карантину

 

Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 серпня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 22 липня.

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області повідомляє, що робота суду відбувається в режимі, встановленому рекомендаціями МОЗ та Ради суддів України, за якими, за можливості, здійснення судового розгляду проводиться без участі сторін, в порядку письмового провадження.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, здійснюється в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення приймаються через дистанційні засоби зв’язку.

Також, просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо).

Звертаємо увагу, що такі заходи не мають на меті обмеження громадян доступу до правосуддя, а покликані забезпечити епідеміологічну безпеку в судах та захист здоров"я людей, з дотриманням прав і свобод, гарантованих Конституцією України.

Дякуємо за розуміння!