flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Коростенському міськрайонному суді обговорили питання застосування змін до Інструкції з діловодства

04 лютого 2020, 11:32

 

14 січня 2020 року в Коростенському міськрайонному суді відбулася нарада з працівниками суду. Під час неї на обговорення винесли питання застосування Інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, яка набрала чинності з 1 січня 2020 року.

Про певні процедури, які необхідно впровадити в суді задля повноцінного функціонування Інструкції з діловодства, працівникам суду розповіла в.о. керівника суду Мороз О.В. 

Присутнім було роз’яснено, що Інструкція з діловодства передбачає єдиний підхід до порядку ведення діловодства і місцевих та апеляційних судах всіх юрисдикцій, що дозволяє оптимізувати систему документообігу в судах. Крім того, вона встановлює загальні вимоги до організації роботи з документами в суді, незалежно від способу фіксації та відтворення інформації, що міститься в документах, включаючи їх підготовку, реєстрацію, облік та контроль за виконанням.

Також, для більш оперативного сприйняття інформації, всім було роздано пам’ятки з головними змінами в інструкції (нові правила вручення судових повісток, основні новели інструкції з діловодства в місцевих та апеляційних судах України, змінений порядок засвідчення копій судових рішень).

Прес-секретар суду