flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо ліквідації територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру і Державного агентства земельних ресурсів

28 жовтня 2019, 15:18

Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 31.08.2016 № 581 «Про реформування територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру» ліквідовано як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру і Державного агентства земельних ресурсів.

Відповідно до статті 104 Цивільного кодексу України юридична особа припиняється в результаті реорганізації (злиття, приєднання, поділу, перетворення) або ліквідації. У разі реорганізації юридичних осіб майно, права та обов`язки переходять до правонаступників.

У штатному розписі Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області зазначені наступні відділи та управління, які не мають статусу юридичної особи:

Відділ в Андрушівському районі;

Відділ у Баранівському районі;

Відділ у Бердичівському районі;

Відділ у Брусилівському районі;

Міськрайонне управління у Житомирському районі та м. Житомирі;

Відділ в Ємільчинському районі;

Відділ у Коростенському районі;

Відділ у Коростишівському районі;

Відділ у Лугинському районі;

Відділ у Любарському районі;

Відділ у Малинському районі;

Відділ у Народицькому районі;

Відділ у Новоград-Волинському районі;

Відділ в Овруцькому районі;

Відділ в Олевському районі;

Відділ у Попельнянському районі;

Відділ у Пулинському районі;

Відділ у Радомишльському районі;

Відділ у Романівському районі;

Відділ у Ружинському районі;

Відділ у Хорошівському районі;

Відділ у Черняхівському районі;

Відділ у Чуднівському районі.

Пунктом 44 типової Інструкції документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну затвердженої постановою Кабінетом Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 передбачено, що реєстрація вхідної і вихідної кореспонденції установи здійснюється службою діловодства установи централізовано в єдиній системі.

На підставі зазначеного, вся кореспонденція має надсилатися на адресу Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області: 10002, вул.. Довженка, 45, м. Житомир.

 

Прес-секретар суду