flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПІДСУМКИ ОПИТУВАННЯ ГРОМАДЯН ЩОДО ЇХ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ЯКІСТЮ ФУНКЦІОНУВАННЯ СУДУ

19 грудня 2023, 10:57

Завершено термін опитування громадян, яке проводилося Коростенським міськрайонним судом Житомирської області з метою ознайомлення з думкою відвідувачів про якість його роботи та виконання своїх обов’язків працівниками суду.

Від 24 лютого 2022 року суди функціонують в умовах воєнного стану, що не могло не позначитися на організації  роботи, комунікації з громадянами, яка спрямована на забезпечення доступу до правосуддя, з дотриманням усіх можливих засобів запобігання загроз їх життю та здоров’ю.

Під час моніторингу було опитано як учасників судового процесу, так і громадян, які звертались до суду за отриманням процесуальних документів.

Метою опитування було отримання загального уявлення  про якість роботи суду, виявлення рівня задоволеності громадян умовами перебування в суді, оцінка повноти та доступності інформації для відвідувачів суду, визначення ступеня задоволеності ними роботою суддів та працівників суду та обізнаності громадян у зверненні до суду за допомогою підсистеми ЄСІТС «Електронний суд».

Загалом респонденти позитивно оцінили якість роботи всього апарату суду, професійне ставлення працівників суду та суддів до своїх обов’язків та ввічливе відношення до відвідувачів.

Водночас учасники опитування висловили низку рекомендацій та побажань які стосуються роботи суду, зокрема щодо зазначення прізвищ суддів та працівників суду при нумерації кабінетів та встановлення бездротової локальної мережі Wi - Fi для відвідувачів суду.

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області вдячний усім, хто взяв участь в опитуванні. Від ваших пропозицій залежить підвищення рівня правосуддя та налагодження результативної комунікації, що позитивно вплине на якість роботи суду.