flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Опитування громадян!

02 листопада 2020, 15:40

У період з 3 листопада до 5 грудня 2020 року проводиться анонімне опитування громадян-відвідувачів суду щодо якості роботи Коростенського міськрайонного суду Житомирської області

 На виконання вимог плану роботи Коростенського міськрайонного суду Житомирської області на 2020 рік, з метою підвищення ефективності роботи апарату суду, в період з 3 листопада до 5 грудня 2020 року проводиться опитування громадян – відвідувачів суду у формі анонімного анкетування.

В анкетній формі передбачено 15 питань, які стосуються оцінки якості роботи Коростенського міськрайонного суду Житомирської області, у тому числі в період карантину. Респонденти мають можливість оцінити роботу працівників апарату, повноту, якість та доступність інформації, ефективність організації роботи суду, зручність перебування у приміщенні суду.

Вивчення думки громадян-відвідувачів суду дає можливість дослідити рівень надання судових послуг. Отримані результати анкетного опитування будуть використанні для всебічного аналізу думки громадян, визначення шляхів подолання проблем та прийняття відповідних рішень, направлених на їх вирішення та вдосконалення роботи Коростенського міськрайонного суду Житомирської області.

Анкету можна заповнити за посиланням: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVjKLpdYVbabROpUQClZS3g1_4xAIGO-lZZIrpkEctNhKJew/viewform?usp=sf_link

Дана анкета є конфіденційною, а отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь!

Прессекретар Коростенського міськрайонного суду Житомирської  області.