flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Дію адаптивного карантину продовжено до 31 грудня

19 жовтня 2020, 08:54

Кабінет Міністрів України продовжив дію адаптивного карантину до 31 грудня 2020 року. Відповідне рішення Уряд ухвалив на засіданні 13 жовтня.

Відповідна постанова КМУ від 13.10.2020 р. №956  офіційно опублікована в "Урядовому кур'єрі" №200/6814 набрала чинності.

Коростенський міськрайонний суд Житомирської області повідомляє, що робота суду відбувається в режимі, встановленому рекомендаціями МОЗ та Ради суддів України, за якими, за можливості, здійснення судового розгляду проводиться без участі сторін, в порядку письмового провадження.

Ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи, за наявності такої технічної можливості, здійснюється в дистанційному режимі, шляхом надсилання сканкопій матеріалів судової справи на електронну адресу, зазначену у відповідній заяві, заяви про ознайомлення приймаються через дистанційні засоби зв’язку.

Також, просимо громадян утриматися від відвідин суду, якщо у них є ознаки будь-якого вірусного захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо).

Звертаємо увагу, що такі заходи не мають на меті обмеження громадян доступу до правосуддя, а покликані забезпечити епідеміологічну безпеку в судах та захист здоров"я людей, з дотриманням прав і свобод, гарантованих Конституцією України.

Дякуємо за розуміння!