flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Збори 15.12.2016 року

15 грудня 2016, 11:00

 

Нарада суддів та працівників апарату Коростенського міськрайонного суду Житомирської області від 15 грудня 2016 року

 

 

 

15 грудня 2016 року з нагоди дня святкування професійного свята – Дня працівників суду у Коростенському міськрайонному суді Житомирської області відбулись збори суддів та працівників апарату суду.

Голова суду Коренюк В.П., та керівник апарату суду Слововець І.І.,  привітали присутніх щирими побажаннями здоров»я, родинного щастя, достатку, творчої енергії та винагородження їх професійних зусиль повагою і довірою громадян та  високою оцінкою держави.

Було відзначено, що попри те, що судова влада працює зараз в умовах докорінних державних утворень, під підвищеною увагою громадянського суспільства, кожен працівник своєю сумлінною працею, високим рівнем відповідальності за свої посадові обов»язки забезпечує створення беззаперечних умов для здійснення правосуддя задля захисту інтересів держави та конституційних прав і свобод громадян.

На зборах було нагороджено подяками за сумлінну працю помічників суддів, секретарів судових засідань, секретарів суду, розпорядників суду, головного спеціаліста із забезпечення інформаційних технологій та техпрацівників суду.